MOJO CONCERTS

Faithless op Lowlands 2004

PERSBERICHT
Delft, 27 januari 2004.

FAITHLESS OP LOWLANDS 2004!
AANSTAANDE ZATERDAG START KAARTVERKOOP

Aanstaande zaterdag start de ticketverkoop voor de 12e editie van A Campingflight To Lowlands Paradise die op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 augustus plaats vindt. De eerste hoofdact voor het festival is al bekend: Faithless komt naar Biddinghuizen. De Britse dance-sensatie brengt in het voorjaar een nieuw album uit en zal op Lowlands haar enige Nederlandse festivalconcert geven.

Hun laatste album 'Outrospective' uit 2001 betekende voor Faithless de grote doorbraak en maakte van de band de populairste live dance-act ter wereld met onder meer triomfantelijke concerten op Pinkpop en Rock Werchter. De band geformeerd rondom de onzichtbare producer Rollo Armstrong, dj Sister Bliss en de charismatische frontman Maxi Jazz komt in het voorjaar met een nieuw album en zal op Lowlands haar enige Nederlandse festivalconcert van 2004 geven.

Aanstaande zaterdag start de kaartverkoop voor Lowlands 2004 en het is niet onmogelijk dat er tegen die tijd nog enkele namen van het programma bekend gemaakt worden.

Net als elk jaar kan het publiek kiezen uit twee soorten kaarten voor Lowlands.

1) Een drie dagen-kaart voor Lowlands die drie dagen toegang geeft tot het festival.

2) Een combi-ticket. Dit ticket geeft 3 dagen toegang tot Lowlands maar ook 3 dagen toegang tot Six Flags Holland tijdens het festivalweekend. Nieuw is dat je ervoor kan kiezen om met je combi-ticket tijdens het seizoen, op een datum naar keuze, 1 dag naar Six Flags Holland te gaan i.p.v. tijdens het festivalweekend.

Een ticket is altijd inclusief kamperen en de pendelbus tussen treinstation en festivalterrein .

A Campingflight to Lowlands Paradise 2004 / www.lowlands.nl Vrij 20, za 21 en zo 21 augustus 2004; Evenemententerrein Six Flags Holland, Biddinghuizen
Entree: 110,- euro(excl. servicekosten) of combiticket 128,- euro (inclusief 3 dagen toegang tot Six Flags Holland tijdens het festivalweekend OF 1 dag toegang tot Six Flags Holland op een datum naar keuze in 2004 met uitzondering van donderdag 19 augustus.) Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (0,45 euro p.m.), www.ticketservice.nl en de bekende Lowlands voorverkoopadressen.