MOJO CONCERTS

Danko Jones en Groove Armada op Lowlands 2004

DANKO JONES EN GROOVE ARMADA OP LOWLANDS 2004.
KAARTVERKOOP AANSTAANDE ZATERDAG VAN START.

Na Faithless hebben nu ook Danko Jones en Groove Armada bevestigd voor het 12de Lowlands Festival dat op 20, 21 en 22 augustus plaats vindt in Biddinghuizen. Daarmee zijn al drie grote namen bekend voor het festival. Aanstaande zaterdag start de kaartverkoop.

Danko Jones heeft zich de voorbije jaren opgewerkt tot een van de opwindenste rockbands van het moment. De Canadees is een showman pur sang die in eigen land al sinds eind jaren 90 kan bogen op een fantastische live-reputatie. In Europa betekende de release van Born a Lion in 2002 de grote doorbraak met fenomenale concerten op Lowlands 2002 en Pinkpop 2003 tot gevolg. In October releasete Danko Jones zijn derde album We Sweat Blood en het succes blijft toenemen. Met Danko Jones heeft Lowlands zich alvast verzekerd van een stevige pot rock and roll!

Groove Armada is een van de weinige dance-acts die er de voorbije jaren in geslaagd is met succes de stap van dansvloer naar festivalpodium te maken. Met een 8-koppige live band spatten hits als My Friend en Easy (oorspronkelijk ontstaan uit knip- en plakwerk in de studio) zo mogelijk nog funkier uit de speakers en blijkt Groove Armada in staat om de grootste festivalweides in vuur en vlam te zetten. Na Faithless, die eerder deze week al bevestigden, heeft Lowlands met Groove Armada een tweede live dance-feestje van formaat te pakken!

Aanstaande zaterdag 31 januari start de kaartverkoop voor Lowlands 2004.
Net als elk jaar kan het publiek kiezen uit twee soorten kaarten voor Lowlands.

1)Een drie dagen-kaart voor Lowlands die drie dagen toegang geeft tot het festival.

2)Een combi-ticket. Dit ticket geeft 3 dagen toegang tot Lowlands maar ook 3 dagen toegang tot Six Flags Holland tijdens het festivalweekend. Nieuw is dat je ervoor kan kiezen om met je combi-ticket tijdens het seizoen, op een datum naar keuze, 1 dag naar Six Flags Holland te gaan i.p.v. tijdens het festivalweekend.

Een ticket is altijd inclusief kamperen en de pendelbus tussen treinstation en festivalterrein.

30 jan 04 19:30