Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting


Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

Oproep voor AVRO's Vinger aan de Pols

20-08-2004
Vinger aan de Pols, een medisch tv-programma van de AVRO gepresenteerd door Pia Dijkstra, is bezig met de voorbereiding van een nieuwe serie. De redactie wil een aflevering maken over vrouwen met een ernstige ziekte/handicap, die besluiten om kinderen te krijgen.

De redactie wil graag in contact komen met een vrouw met Cystic Fibrosis, die ondanks haar ziekte toch het dappere besluit heeft genomen om een kind te krijgen. Thema's in deze uitzending zullen zijn: de motivatie om toch voor een kind te kiezen, de obstakels die je tegenkomt, hoe je omgaat met je kind als je ernstig ziek wordt etc.

De redactie beseft zich dat het een moeilijk onderwerp is om over te praten. Toch hoopt zij dat er vrouwen zijn die hierover vrijblijvend met een redactielid willen praten. Mocht je geïnteresseerd zijn of vragen hebben dan kun je contact opnemen met redactielid Hanneke Reniers. Maar je kan ook contact zoeken met Jacquelien Noordhoek van de NCFS om eerst even met haar van gedachten te wisselen over deze oproep.

De contactgegevens op een rij:

Jacquelien Noordhoek, contactpersoon vanuit de NCFS telefoon: 035 - 647 92 57
e-mail: info@ncfs.nl

Hanneke Reniers, redactie Medical Multimedia
telefoon: 035 - 773 35 12 of 06 - 18 68 37 16 e-mail: hanneke.reniers@medicalmultimedia.nl

Meer info:
http://www.avrogezondheid.nl/vingeraandepols

© NCFS, Dr. A. Schweitzerweg 3, 3744 MG Baarn telefoon 035 - 64 79 257, fax 035 - 64 79 489, e-mail info@ncfs.nl