Politie Zeeland

O-8427-2004 Aanhoudingen in Renesse

In de nacht van vrijdag op zaterdag tussen 02.30 uur en 02.45 uur is een17-jarige jongen uit de gemeente Bergh (GL) bij de bushalte aan de Zeeanemoonweg in Renesse mishandeld.
De jongen kreeg, zonder aanleiding, een klap op zijn keel. In verband hiermee zijn twee
20-jarige jongens, beiden uit Elshout (NB) aangehouden.

O-8428-2004 Eenzijdig ongeval in Rilland

Vrijdagavond rond 20.00 uur vond er op de Brugweg in Rilland een eenzijdig ongeval plaats.
Een 22-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal raakte op de Brugweg in Rilland door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam tot stilstand in een sloot.
De politie, brandweer (met duikers) en twee ambulances kwamen ter plaatse maar troffen niemand in de auto aan. Ook de traumahelikopter was gewaarschuwd.
Kort daarop bleek dat de man door omstanders uit de auto was gehaald en met nog onbekend letsel naar ziekenhuis de Lievensberg in Bergen op Zoom gebracht.
Zijn auto raakte zwaar beschadigd.
Het rijbewijs van de man werd ingevorderd en er werd bloed afgenomen om te bepalen of hij onder invloed van alcohol was.

W-8429-2004 Aanrijding in Middelburg

Vrijdagochtend rond 09.00 uur vond er op de kruising Laan der Verenigde Naties, Sandberglaan, President Rooseveltlaan in Middelburg een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bromfiets.
De 22-jarige bestuurster van de bromfiets uit de gemeente Veere reed over het fietspad langs de Sandberglaan komende uit de richting van Sint Laurens.
De 56-jarige automobilist uit Ginzig (D) reed over de President Rooseveltlaan en sloeg rechtsaf de Sandberglaan in.
Vermoedelijk is een van de twee bestuurders door het rode verkeerslicht gereden.
De bromfietsster werd voor onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Direct na onderzoek kon ze het ziekenhuis, met een gekneusde knie, verlaten.

O-8430-2004 Diefstal buitenboordmotor

Tussen vrijdagavond 18.30 uur en zaterdagochtend 08.30 uur is een container die op een terrein aan de Campensweg in Kamperland stond opengebroken.
Uit de container is een buitenboordmotor met een waarde van honderden euro's weggenomen.
Het schadebedrag (aan de container) is nog onbekend.