Ingezonden persbericht


Mysteryland afterparty met Paul van Dyk

Na Mysteryland, de officieuze afsluiter van het festivalseizoen, vindt in de Powerzone de officiële afterparty van dit festival plaats. Het wordt een gedenkwaardige avond want ID&T Radio presents: Paul Van Dyk! De Duitse meister komt op 21 augustus naar Amsterdam voor een 3-uurs set.

Het spande er afgelopen jaar nog om wie nou uiteindelijk de eerste positie in de DJ Mag top 100 binnen zou slepen. Paul van Dyk (#2) werd minstens even vaak getipt als de uiteindelijke winnaar Tiësto. Zaterdag 21 augustus staat deze Duitse top dj in de Amsterdamse Powerzone tijdens de officiële Mysteryland afterparty. Tijdens ID&T Radio presents: Paul Van Dyk neemt hij maar liefst drie uur plaats achter de draaitafels.

Paul van Dyk komt uit het voormalige Oost-Duitsland waar hij stiekem muziek opnam die vanuit het westen te ontvangen was. Toegang tot de clubcultuur kreeg hij pas na de Duitse hereniging. Van Dyk ontwikkelde zich snel tot een van de meest gevierde dj's binnen en buiten Duitsland. Zo scoorde hij in het recente verleden hits als 'Another Way', 'Tell me why' en 'We are alive'.

Naast Paul van Dyk treedt ook Stef Vrolijk&16 Bit Lolita's op. Stef vormt samen met maatje Sander Kleinenberg de partyoutfit Everybody met wie hij inmiddels een succesvolle serie feesten op diverse locaties heeft gegeven. De rest van de line-up wordt binnenkort bekend gemaakt. Een registratie van deze avond wordt uitgezonden via ID&T Radio.

Naam: ID&T Radio presents: Paul Van Dyk
Datum: 21 Augustus 2004
Tijd: 23:00 - 05:00
Line-up: Paul van Dyk (3hrs set), Stef Vrolijk &16 bit lolita's, more DJ's TBC Prijs: E 17,- (ex fee)
Locatie: Powerzone (spaklerweg Amsterdam)
Voorverkoop: Ticketbox, www.ticketbox.nl
Amsterdam
Clubwearhouse (spuistraat 250)
The Powerzone (spaklerweg)
Rotterdam
Basicbeat (Nieuwe Binnenweg 19)
Den Haag
Rhythm Import (Torenstraat 98)



Ingezonden persbericht