Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Wassenaar, 16 augustus 2004

Benefietavond met Hans Klok en Jim voor stichting De Opkikker

Op zaterdag 21 augustus aanstaande wordt er een speciale benefietavond georganiseerd ten bate van stichting De Opkikker. Niemand minder dan Hans Klok en Jim zullen optredens geven in het Zomertheater van Attractiepark Duinrell. De gehele opbrengst van deze avond, die wordt gepresenteerd door Froukje de Both, komt ten goede aan stichting De Opkikker.

Hans Klok zomershow
De show van Hans Klok laat zich in drie woorden omschrijven: snel, groots en spectaculair! De klassieke 'glazen kist' zorgt voor opzienbarende verdwijningen en verwisselingen van zijn assistentes, maar ook van hemzelf. Natuurlijk betrekt Hans Klok iemand uit het publiek bij zijn show en toont hij het succesnummer de 'vuursperenact'j.

Jim en Froukje de Both
Jim, bekend door zijn tweede plaats bij Idols 2003, is vanaf 13 januari jl. ambassadeur van stichting De Opkikker. Tijdens de benefietavond zal hij onder andere zijn bekende nummers This Love is real, Tell her en The way it goes zingen. Sinds half april is actrice en presentatrice Froukje de Both ambassadrice van stichting De Opkikker. Zij zal deze avond presenteren en bovendien voor een extra verrassing zorgen.

stichting De Opkikker
Stichting De Opkikker verzorgt verwendagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Aanmelding geschiedt door het pedagogische en/of maatschappelijke werk van de instelling, dat hiervoor samenwerkt met stichting De Opkikker. Het gezin kan keuzes maken uit een zogenaamd 'verwenboek' waarin vele mogelijkheden staan aangegeven. Sinds de samenwerking vanaf december 2003 heeft Vakantie- en attractiepark Duinrell diverse activiteiten georganiseerd om de naamsbekendheid te verhogen en geld voor de stichting te genereren.