TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 19-08-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 21 augustus
Radio 2 - 16.00 uur

VEEL VARIATIE IN TROS MUZIEKCAFÉ

TROS MUZIEKCAFÉ zet zaterdag meteen stevig in met V-Male, de band uit Limburg die een tijdje terug iedereen verraste met hun single 'Me's not nice'. Zangeres Sandra en haar band brengen hun single 'Sometimes I Cry' van hun nieuwe album ten gehore.

Nynke Laverman is een veelzijdige dame en heeft al een carrière op kleinkunst- en tv-presentatievlak achter de rug. Nynke -haar naam verraadt het al een beetje- komt uit Friesland en zingt fado: Friese fado dus! In TROS MUZIEKCAFÉ laat ze horen hoe dit klinkt.

Ook ontvangt presentator Hadassah de Boer Henk Wijngaard. Of hij met zijn truck naar de studio in Amsterdam komt, valt te betwijfelen maar wel zeker is dat Henk een optreden verzorgt. Zaterdag komt hij zijn nieuwe Zuid-Afrikaans klinkende single 'Meissie Meissie' zingen.

De Amazing Stroopwafels draaien dit jaar alweer 25 jaar mee. Het Zuid-Hollandse trio heeft in die tijd heel wat podia, binnen en buiten op straat, bespeeld. Het 25-jarig jubileum was aanleiding voor de Amazing Stroopwafels om eindelijk eens het theater in te gaan. Zaterdag vertellen ze er alles over in TROS MUZIEKCAFÉ.

Voor meer informatie: www.trosmuziekcafe.nl.