Ingezonden persbericht


Popcentrum PODIUM

H a r d e n b e r g

PERSBERICHT WK34/15-08

THE SUNCLUB ZATERDAG NAAR PODIUM

Hardenberg-, De nacht van zaterdag 21 op zondag 22 augustus wordt een warme, zwoele maar vooral zeer muzikale nacht in Popcentrum Podium Hardenberg met de show van the original Sunclub .

This ain t nothing but a summerjam& , wie kent niet het aanstekelijke deuntje wat vorig jaar bijna overal uit de luidspekers leek te knallen? Met Summerjam scoorde The Sunclub haar zoveelste giga-hit. De plaat staat te boek als DE zomerhit van de laatste jaren, en stond wereldwijd hoog in de hitlijsten, waarvan 8 weken op nummer 1 in Nederland! Tegelijk met deze hit van vorige zomer onderging the Sunclub een facelift: live op het podium (en in de clips) wordt de band gevormd door zanger/danser Ruben-T, bijgestaan door zangeressen en danseressen Noi en Debby. Vol overgave en geheel live gezongen brengt Sunclub Live een divers scala aan Sunclub-songs, remixen en heftige beats. Spetterende dansacts, strakke show en sensuele vibes: dat is SUNCLUB LIVE!

De funky Ruben-T en de sensuele Noi en foxy Debby zullen de planken van het podium dansen tijdens de supershow van SUNCLUB! Verwacht alle hits van deze superformatie, van Fiësta de los Tamborileros , Fiësta , Splash tot de nieuwe hit: Boom Boom , natuurlijk alles met het bekende Sunclub geluid, voor het ultieme zomeroptreden! De poorten van Podium zwaaien zaterdagavond om 23.00 uur open. Kledingadvies: luchtig&. zéér luchtig! Meer info op www.poppodium.nl.



Ingezonden persbericht