Lekstroom 12.00 uur

Utrecht 22-08-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Eenzijdig ongeval onder invloed

IJSSELSTEIN Zaterdagochtend omstreeks 11.30 uur is een 19-jarige man uit IJsselstein op de Baronieweg tegen een boom gereden. De man was vermoedelijk in slaap gevallen. De man is met een hersenschudding naar het ziekenhuis gebracht. Hij verklaarde alcohol te hebben gedronken, een bloedproef moet uitwijzen in welke mate hij onder invloed van alcohol heeft gereden.

Onder invloed

NIEUWEGEIN In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 00.40 uur kregen surveillerende agenten geen voorrang van een automobilist op het Thorbeckepark. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol te zijn. Hij weigerde echter mee te gaan naar het politiebureau en werd vervolgens in de boeien geslagen. De man, 41 jaar uit Nieuwegein, blies uiteindelijk op het politiebureau 760 ug/l waarop zijn rijbewijs in beslag werd genomen.

Auto-inbreker aangehouden

IJSSELSTEIN Zaterdagochtend omstreeks 04.15 uur heeft de politie met behulp van een getuigeverklaring een 30-jarige man uit Nieuwegein aangehouden op de Koningshof op verdenking van inbraak in een auto. De man is op het politiebureau ingesloten.