Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum 22 juli 2004

Rudolph kookt op mega Waikiki BBQ in Hilversum! Op zondag 22 augustus op het Weversplein in Hilversum staat de boel in vuur en vlam!!!

"Al tijden ben ik helemaal fan van BBQ en, en dat wordt alleen maar meer. Vorig jaar zomer maakte ik een 3 weekse tour door Texas om stage te lopen in diverse BBQ restaurants. Deze zomer heb ik zowel in Toscane als Hawaii weer vele verrassende recepten geleerd en inspiratie opgedaan op het gebied van "outdoor cooking" en BBQ en, samen met George onstond tijdens een dinertje het idee om een grote BBQ te organiseren in een informele sfeer. Voor mij wordt dit een avond om mijn hobby met iedereen te delen. Deze avond gaan wij een 4 gangen diner BBQ-en, van voorgerecht tot en met het dessert. Ik zal het één en ander uitleggen en vertellen tijdens deze happening."

Tijdens de BBQ is er entertainment van niemand minder dan Diana Burta met haar band! Het wordt een gezellig uniek BBQ feest, dit mag u eigenlijk niet missen!

En als het regent zorgen wij voor een waterdichte tent.

Om het gemakkelijk en gezellig te houden hebben wij besloten het op een all inclusive prijs te houden van 39.50 per persoon en voor de kinderen tot 12 jaar 20 euro.

Ook kunt u bij ons een kadobon voor deze avond bestellen. Voor meer informatie stuur een mailtje naar: info@deopenkeuken.nl Reserveringen via de pop-up van www.deopenkeuken.nl

Zondag 22 augustus vanaf 17.30 uur

Wij hopen dat u er bent!

Met vriendelijke groeten,
Rudolph, Teus & George

Proeverij de Open Keuken
Laanstraat 31-35
1211 HG Hilversum
T:(035) 623 07 77