Politie Zeeland


O-8431-2004 Eenzijdig ongeval Heinkenszand

Op de Heinkenszandseweg in Heinkenszand is vanmorgen om 09.20 uur een 18-jarige automobiliste uit die plaats gewond geraakt.
De automobiliste is door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijtgeraakt en tegen een lantaarnpaal gebotst.
Ze is met verwondingen aan gezicht en knie overgebracht naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes.
Haar auto is total loss.


W-8432-2004 Auto over de kop op A58

Op de A58 ter hoogte van Arnemuiden vond zondag om 00.44 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 30-jarige automobilist uit de gemeente Bergen op Zoom raakte door het vele water op het wegdek de macht over het stuur kwijt, raakte in de berm, botste daarbij tegen een verkeersbord en kwam ondersteboven op het wegdek van de A58 terecht.
De bestuurder en zijn inzittende, een 29-jarige vrouw uit Vlissingen zijn met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.
De bestuurder had vooralsnog geen lestel opgelopen. De vrouw is in het ziekenhuis behandeld aan nek en rug.
De auto is total loss.


W-8433-2004 Hoofdletsel

Op de Sloeweg in Vlissingen is zaterdag om 17.40 uur een automobilist gewond geraakt.
De 22-jarige Vlissingse automobilist had te laat in de gaten dat zijn voorganger, een 36-jarige inwoner uit Oost-Souburg, afremde.
De 22-jarige man is door de botsing met zijn hoofd tegen de voorruit geslagen waardoor hij een hoofdwond opliep. Hij is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.


W-8434-2004 Aanrijding fiets / rolstoel

Op de Scheldestraat in Vlissingen vond zaterdag om 09.31 uur een aanrijding plaats tussen een fietser en een rolstoelgebruiker.
De 42-jarige inwoner uit Vlissinger fietste op de stoep in de Scheldestraat en wilde de weg op fietsen. Hierbij zag hij niet dat er van links een elektrische rolstoel kwam aanrijden.
De rolstoelgebruikster, een 41-jarige Vlissingse vrouw, is met verwondingen aan schouder en hand overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.


W-8435-2004 Gewonde

Op een terrein aan de Engelandweg in Ritthem is vanmorgen om 07.32 uur een man gewond geraakt.
Een 55-jarige man uit Vlissingen, bestuurder van een busje, wilde een autoduwbak verlaten vanaf een dek waaraan geen rijbrug gekoppeld was. Het gevolg was dat het busje op de aan 1 autodek lager gekoppelde rijbrug terechtkwam.
De chauffeur raakte gewond aan zijn hoofd (hersenschudding) en is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis waar hij ter observatie een nacht moet blijven.
De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.





Politie Zeeland