Politie Drenthe

Extra persberichten

Eext / Emmen 22-08-2004

Drie gewonden bij motorrace
EEXT - Bij een motorrace zijn zondagmiddag drie mensen gewond geraakt aan de Stationsstraat. Een 36-jarige man uit Eext, één van de deelnemers, reed na de finish met zijn motor rechtsdoor op het publiek in. Twee inwoners van Oosterhesselen, leeftijd nog onbekend, zijn met onbekend letsel naar het Academisch Ziekenhuis in Groningen gebracht. Een derde slachtoffer, een 57 jarige vrouw uit Eext, is met onbekend letsel naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen vervoerd. De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. Politiemedewerkers van de Verkeers Ongevallen Analyse hebben een technisch onderzoek ingesteld.

Verwarde man aangehouden wegens huisvredebreuk
EMMEN De politie kreeg zondagmiddag een melding van een verwarde man die naakt een wijk in Emmen was ingerend. De man is vervolgens een willekeurig huis binnengedrongen aan de Parklaan. Bij zijn aanhouding verzette de man zich hevig. De man is aangehouden wegens huisvredebreuk. Tegen de 23-jarige verdachte, een inwoner van Klazienaveen, is aangifte gedaan. De man is overgebracht naar de MFE (multi functionele eenheid).

Ramona Venema verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot maandagmorgn 8.00 uur. Telefoonnummer 06-52528533. Roel Hallink neemt maandag de voorlichting over.