Gemeente Bergen op Zoom


Werkzaamheden Koevoetstraat

Werkzaamheden Koevoetstraat

Op maandag 23 augustus 2004 begint de gemeente met de werkzaamheden voor de nieuwe bestrating de Koevoetstraat. Deze duren tot 8 oktober a.s.
Om een vlotte uitvoering van de werkzaamheden te bewerkstelligen en de doorgang van voetgangers gaande te houden, verzoeken wij ondernemers dringend gedurende deze periode geen uitstallingen of reclameborden op straat te plaatsen. Anders kunnen de voetgangers/ klanten niet makkelijk meer bij de winkels komen. Ook het plaatsen van steigers en containers ten behoeve van schilderwerk en / of verbouwingen zal gedurende deze tijd niet mogelijk zijn.
Het aanvoeren en laden en lossen van goederen zal niet altijd even gemakkelijk zijn. Geruime tijd moet worden omgereden om uw straat te bereiken en zal het niet mogelijk zijn met voertuigen voor uw pand te parkeren.
Aanbieden afvalcontainer
Ten gevolge van bovenstaande werkzaamheden is het niet mogelijk met de huisvuilwagen tot aan de gebruikelijke plaats te komen. Namens SAVER verzoeken wij u uw afvalcontainer op de dag dat het huisvuil wordt opgehaald (dinsdag) aan te bieden op een voor de huisvuilwagen bereikbare plaats zoals de kruising met de Wouwsestraat of Huijbergsestraat - Kerkstraat. De aannemer, die ter plekke de werkzaamheden verricht, zal indien noodzakelijk, u daarbij behulpzaam zijn.
Ongetwijfeld kunnen deze werkzaamheden ingrijpend zijn voor de bereikbaarheid van uw woning, winkel of anderszins overlast veroorzaken. Daarvoor vragen wij uw begrip.
Mochten bovenstaande werkzaamheden op enig moment voor u persoonlijk voor onoverkomelijke problemen zorgen dan verzoeken wij u daarover tijdig met ons contact op te nemen. In gezamenlijk overleg proberen wij dan met u een oplossing te vinden.
Informatie
Indien gewenst kunt u voor overleg en nadere informatie contact opnemen met de heer F. Wakkee telefonisch bereikbaar onder nummer (0164) 277513 of (06) 22470075.