COBRA MUSEUM

Donald Duck tentoonstelling verlengd

Donald Duck tentoonstelling wegens groot succes verlengd.

Afgelopen zaterdag 21 augustus verwelkomde het Cobra Museum in Amstelveen de 45.000ste bezoeker van de tentoonstelling 'Donald Duck 70 jaar jong!'. Het Cobra Museum heeft met de Donald Duck expositie een ware attractie in huis. De tentoonstelling, die sinds medio april door vele fans van de wereldberoemde stripeend werd bezocht, is wegens deze overweldigende belangstelling verlengd tot en met zondag 12 september.

De nagebouwde uitvindingen van Willie Wortel, Donald Duck's Duckatti, tekeningen van de beroemde tekenaar Carl Barcks, de kijkdozenkast met een bonte verzameling van Donald Duck producten, de leestafel en het verkleeddecor vermaken jong en oud. Speciaal ter gelegenheid van de tentoonstelling ontvangt elke bezoeker een uniek exemplaar van het geluksdubbeltje van Dagobert Duck.

Op zondag 29 augustus van 13 tot 17 uur vinden, op veler verzoek, stripteken demonstraties plaats door de bekende striptekenaar Ed van Schuylenburg (van het vrolijke weekblad Donald Duck). Elke zondag van 13 - 14 uur vindt in de expositie een gratis rondleiding voor kinderen plaats.