Rijn & Venen, 11.15 uur

Utrecht 23-08-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & venen

Kabeldieven aangehouden

BREUKELEN Zondagmiddag omstreeks 15.30 uur heeft de politie twee mannen aangehouden op de Stationsweg in verband met diefstal van kabelhaspels van een bouwterrein gelegen naast de A2. Aan de hand van een getuige kon de politie de mannen, 34 jaar uit Driebergen en 40 jaar uit Zeist, op heterdaad aanhouden en meenemen naar het politiebureau.

Bestuurder onder invloed

OUDEWATER Zondagavond heeft de politie een omstreeks 20.45 uur een bestuurder onder invloed van alcohol aangehouden op de Leeuweringerstraat. Omstanders hielpen de politie door het voertuig aan te wijzen. De bestuurder, 58 jaar uit De Meern, is meegenomen naar het politiebureau. Bij de ademanalyse blies hij 870 ug/l waarop zijn rijbewijs is ingenomen.

Inbrekerswerktuig in beslag

WOERDEN In de nacht van zondag op maandag omstreeks 02.45 uur heeft de politie op de Molenvlietlaan een 22 jarige man uit Woerden aangehouden. De politie kreeg een melding van een racende scooter en ter plaatse gekomen, probeerde de scooter te ontvluchten. Dit lukte niet. In het zadel bleek een schroevendraaier en waterpomptang te zitten en mede door het tijdstip werd de man aangehouden voor het bezit van inbrekerswerktuig. De man is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.