Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Duiven, man betrapt door Radar-detector-detector
Publicatiedatum: 23-08-2004

Een 57-jarige Elstenaar is zondagmiddag betrapt door de nieuwe radardetector-detector van het verkeershandhavingsteam op de A12 in Duiven. Het team hield omstreeks vier uur de man staande op aanwijzing van het nieuwe apparaat. De automobilist had zijn radardetector zodanig in zijn auto gemonteerd, dat deze niet ter plekke kon worden ingevorderd. De man is geboden zijn detector eerdaags op het politiebureau in te leveren. Op het hebben van een radar detector in de auto staat een boete van 250 euro.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Lobith, snorfietsster aangereden; getuigen gezocht
Publicatiedatum: 23-08-2004

Een 16-jarige snorfietsster uit Tolkamer is zondagavond door een nog onbekende automobilist aangereden op de J. van Kleefstraat in Lobith, waarbij ze ten val kwam. Het meisje reed omstreeks tien uur, ter hoogte van de kruising met de Nieuwe Komstraat, rechtdoor richting de J.van Kleefstraat, toen op dat moment een rode Golf haar inhaalde. De auto sloeg vlak voor het meisje rechtsaf, waardoor ze met haar snorfiets tegen de rechter voorspatbord van de auto botste en ten val kwam. De automobilist stopte niet, maar reed door in de richting van de Kleefsestraat. Bij het ongeluk raakte het meisje lichtgewond, maar hoefde hiervoor niet onder medische behandeling gesteld te worden. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval. Het betrof een rode Golf, die vermoedelijk zichtbare schade heeft opgelopen. In de auto zaten vermoedelijk twee personen. Mensen die meer informatie hebben over het voorval, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer: 0900-8844.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Zevenaar, zoon aangehouden na mishandeling van moeder
Publicatiedatum: 23-08-2004

De politie heeft zondagavond een 26-jarige Zevenaarder aangehouden, nadat hij zijn 53-jarige moeder zou hebben mishandeld in haar woning in dezelfde woonplaats. De moeder zou omstreeks half acht de politie uit voorzorg hebben gewaarschuwd toen haar zoon haar op agressieve wijze bejegende. Hierop werd hij nog bozer en ging zijn moeder te lijf waarbij hij haar meerdere malen sloeg. Aanleiding tot het conflict ligt in de relationele sfeer. De Zevenaarder kon elders in de buurt worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij inverzekering is gesteld.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gelderland-Midden