GOLDEN BYTES



19 augustus 2004, Den Haag

Tegen de economische verdrukking in groeit Golden Bytes verder

Golden Bytes Music: Een stap verder met Mobile Music

Met de oprichting van Golden Bytes Music laat Golden Bytes B.V. zien nog wel degelijk vertrouwen in de mobiele markt te hebben. Golden Bytes ziet meer dan voldoende perspectief om een nieuwe unit op te richten en daarin te investeren.

Golden Bytes Music richt zich op het ontwikkelen van innovatieve mobiele oplossingen en verzorgt diensten voor partijen die mobile music willen verkopen. De ontwikkelde applicaties zullen op korte termijn aan de pers bekend gemaakt worden.

De toename van legale downloads en het succes van de ringtones heeft aangetoond dat de consument ondanks de dalende cd-verkoop bereid is te betalen voor muziek.
De mobiele diensten die Golden Bytes Music gaat aanbieden spelen in op deze ontwikkelingen door diensten aan te bieden die als revolutionaire muziekervaring voor de consument dienen. Anderzijds functioneren ze als distributie & betalingsmedium voor de muziekindustrie en contenteigenaren.

Golden Bytes Music richt zich nu voornamelijk op het opbouwen van strategische partnerships met bedrijven in de muziekindustrie. Door onze technologie en kennis van de mobiele markt te richten op de downloadplatforms creeren we wederom een interessante en gebruiksvriendelijke totaaloplossing voor de consumenten, aldus Paul de Nooy, Managing Director Golden Bytes Music.

Golden Bytes Music is een volle dochteronderneming van Golden Bytes B.V. Golden Bytes is gespecialiseerd in het ontwikkelen, exploiteren en implementeren van SMS gerelateerde mobiele services. Golden Bytes heeft veel ervaring met en kennis van de SMS-markt. Met grote en succesvolle projecten voor Big Brother, TMF en Idols heeft Golden Bytes zich geprofileerd als toonaangevende en betrouwbare partner inzake SMS-diensten.

Heeft u interesse, vragen of wilt u meer informatie over de diensten van Golden Bytes Music.

Dan kunt u terecht bij:

Paul de Nooy
Telefoon: 070-3025999
Mail: pdnooy@golden-bytes.com

Golden Bytes BV
Scheveningseweg 1
2517 KS s Gravenhage
Meer informatie over Golden Bytes op www.golden-bytes.com

23 aug 04 11:45