Politie Zuid-Holland-Zuid

23/08 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

23-08-2004 - Persberichten District II

TRAP
KEDICHEM- Een 14 jarige jongen uit Kedichem is in zijn gezicht getrapt door een 14 jarige jongen uit Heukelum. Dit gebeurde op zondagmiddag, 22 augustus 2004, omstreeks 15.15 uur, in een zwembad aan de Lingedijk. De 14 jarige verdachte werd door zijn moeder naar het politiebureau gebracht. Daar werd hij door politieagenten aangehouden. De 14 jarige jongen uit Kedichem liep een gebroken neus op. De trap volgde na een aantal pesterijen. Na verhoor is de verdachte heengezonden. Overleg met justitie moet uitwijzen welke straf de verdachte krijgt.

INBRAAK BEDRIJF
GORINCHEM- Op zondagavond, 22 augustus 2004, omstreeks 18.20 uur, is ingebroken in een bedrijf aan de Avelingen-West. Nadat met een steen een ruit werd vernield kon men binnenkomen. Vanuit de directiekamer werd een laptop computer gestolen. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.

ARKEL- Op maandagochtend, 23 augustus 2004, omstreeks 06.00 uur, is ingebroken in een bedrijf aan de Vlietskade. Nadat een aantal panelen van het pand werden verwijderd kon men het pand betreden. Er is computerapparatuur gestolen. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.

RIJDEN ONDER INVLOED
GORINCHEM- Op maandagochtend, 23 augustus 2004, omstreeks 00.50 uur, is op de Nieuwe Wolpherensedijk een 45 jarige man uit Gorinchem door politieagenten aangehouden wegens rijden onder invloed met een personenauto. In het bureau blies hij zodanig ver boven de streep dat zijn rijbewijs werd ingevorderd. Na verhoor is hij met een dagvaarding en een rijverbod van 6 uren heengezonden.