Ingezonden persbericht


Taco Mirakol biedt helpende hand bij het eten van een taco

De eierdop voor de taco

Utrecht, 23 augustus 2004 - Wat de eierdop is voor het ei, is de Taco Mirakol voor de taco. De Taco Mirakol maakt voorgoed een einde aan het geklieder bij het bereiden en eten van taco's. De uitvinding is een eenvoudige, maar doeltreffende houder waarin je een taco kunt plaatsen, om makkelijk en zonder geknoei een taco te eten. Daarnaast wordt de taco op een aantrekkelijke manier gepresenteerd waarbij de inhoud niet meer uit de taco valt. Door het ingenieuze ontwerp is de Taco Mirakol ook geschikt voor een tortilla-wrap, shoarmabroodje of gyrosbroodje.

"Elke keer als we een taco vulden, zorgde de eerste stap al voor ongemak", zegt Denise Mc Roberts, uitvinder van de Taco Mirakol. "Al dat onhandige geknoei. We waren ervan overtuigd dat dit makkelijker kon. Met dat idee zijn we aan de slag gegaan en de Taco Mirakol is het resultaat. Gewoon een handigheidje om eenvoudiger een taco te kunnen eten."

De Taco Mirakol, waarvoor patent en verdere intellectuele eigendomsrechten zijn aangevraagd, is niet alleen een praktisch hulpje voor thuis maar ook voor horecagelegenheden zoals Mexicaanse restaurants, shoarmazaken en andere fastfoodgelegenheden. Om te voldoen aan de wettelijke eisen voor hygiëne is de Taco Mirakol bovendien vaatwasmachine- en magnetronbestendig gemaakt.

De Taco Mirakol is per direct verkrijgbaar bij Xenos en regionale Blokker-vestigingen voor de verkoopadviesprijs van 2,99 euro per twee stuks. Het product wordt geleverd in de kleuren rood en geel, verpakt in een speciaal ontworpen sfeerdoosje.

###

Voor meer informatie over de Taco Mirakol of beeldmateriaal in hoge resolutie kunt u contact opnemen met:

!Go, the resource company
Stephan Thesing
Tel.: 0162 - 37 40 00
E-mail: s.thesing@gogroup.nl

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Gwen Quant
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: gwen@lvtpr.nl