Politie Zeeland


O-8480-2004 Onder invloed

Op de Kraaijensteinweg in Burgh Haamstede is een 21-jarige man uit Brielle betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.
De man zat, met zijn vriendin in de auto, en reed richting de Oosterscheldekering zijn auto tegen een lantaarnpaal. Na een blaastest bleek dat de man ruim drie keer zoveel had gedronken als is toegestaan. Hij kon zijn rijbewijs inleveren en kreeg een dagvaarding mee.


Z-8481-2004 Onder invloed

Op de Zuidsingel in Axel is een 32-jarige automobilist uit Axel betrapt op het rijden onder invloed.
Uit een blaastest bleek dat de man ruim twee maal zoveel had gedronken als toegestaan. De man kreeg een rijverbod van vier uur en kreeg een bekeuring.


O-8482-2004 Man tijdens vissen in rug gestoken

Twee echtparen waren gisteren omstreeks 15.00 uur aan het vissen op het Spuikanaal in Rilland.
Zij kregen een woordenwisseling met een drietal mannen die zich ten opzichte van de echtparen lastig gedroegen. De woordenwisseling liep uit op een steekpartij toen een van de drie mannen met een ijzeren priem een 59-jarige man uit Roosendaal tot drie keer toe in zijn rug stak. De man is naar de huisartsenpost gegaan, maar is doorverwezen naar het ziekenhuis waar hij is opgenomen met een longperforatie. De politie is op zoek gegaan naar de daders, die kwamen zich vrijwillig melden op het bureau. Alle drie de mannen zijn aangehouden en ingesloten voor verhoor. De mannen betreffen een 25-jarige uit 's-Gravenpolder en een 23- en een 20-jarige uit Reimerswaal.





Politie Zeeland