Ingezonden persbericht


Persbericht

GlobalSight Corporation sluit OEM overeenkomst met Mediasurface

Gezamenlijke oplossing biedt geïntegreerde functionaliteit voor content management en lokalisatie van informatie met een zeer korte time-to-market

Hilversum, 23 augustus 2004 - GlobalSight Corporation, marktleider voor enterprise software om informatie te lokaliseren, heeft een OEM overeenkomst gesloten met Mediasurface, leverancier van enterprise content management software. Hierdoor wordt volwaardig meertalig webcontent beheer geïntegreerd in GlobalSights Ambassador product. De toegevoegde functionaliteit wordt als aanvullende module bij Ambassador geleverd.

De gecombineerde oplossing voorziet in de behoefte van klanten om het proces waarmee informatie voor verschillende landen automatisch vertaald, geactualiseerd en vernieuwd wordt, te optimaliseren. Tevens wordt de beheersbaarheid van dit proces vergroot en worden de kosten drastisch gereduceerd.

GlobalSight koos voor Mediasurface na een uitgebreid onderzoek naar de beschikbare content management systemen op de markt. De stabiliteit van het product, de gebruikersvriendelijkheid en de integratiemogelijkheden van Mediasurface waren daarbij doorslaggevend.

Lawrence Flynn, Chief Executive Officer van Mediasurface zegt: Mediasurface is altijd op zoek naar mogelijkheden om organisaties met minder inspanning meer controle te geven over hun informatie. Onze samenwerking met GlobalSight biedt klanten de unieke mogelijkheid om eenvoudig broninformatie in één taal aan te maken en het vertaalproces, de distributie en publicatie van die informatie in meerdere talen kosteneffectief en efficiënt uit te voeren. Een dergelijk geïntegreerde oplossing is uniek in de markt.

Doug Chapin, GlobalSight Chief Executive Officer voegt toe: GlobalSight blijft de mogelijkheid bieden om met willekeurige andere content management systemen te integreren, maar biedt nu voor organisaties die nog geen CMS hebben een totaaloplossing voor het aanmaken en beheren van meertalige informatie. Het Mediasurface product wordt geleverd als de Ambassador ContentManager Module en biedt ongeëvenaard krachtige functionaliteit voor het kosteneffectief creëren en hergebruiken van meertalige assets.

De integratie van beide producten komt voort uit de drang tot innovatie en het streven naar customer excellence die beide bedrijven met elkaar delen. De gezamenlijke oplossing verlaagt de totale cost of ownership van contentbeheer en resulteert in een snellere time-to-market voor meertalige informatie. Het stelt internationale bedrijven in staat vertalingen accuraat en efficiënt uit te voeren met een hoge mate van hergebruik van reeds bestaande vertaalde informatie. De controle over het eigen merk en de consistentie in de communicatie over internationale markten heen maken de gezamenlijke oplossing tot een uniek middel voor een sterk en gedegen communicatiebeleid.

Over Mediasurface

Mediasurface is leverancier van Enterprise Content Management software. Mediasurface biedt een innovatief product met lage beheerkosten. Mediasurface richt zich op de combinatie van betrouwbare en schaalbare content management software met een uiterst gebruiksvriendelijke voorkant voor alle typen eindgebruikers. Daardoor wordt de Mediasurface software bij talloze klanten naar volle tevredenheid ingezet voor zeer uiteenlopende intranet-, extranet- en internettoepassingen.

Mediasurface heeft haar hoofdkantoor in Engeland en is actief in Europa en de Verenigde Staten. In Nederland heeft Mediasurface een kantoor in Hilversum. Klanten van Mediasurface in de Benelux zijn onder andere AAInterfinance, AEGON, AntoniusMesosGroep, AZG, Claritas/Acxiom, Consumentenbond, Eneco, Gasunie, GTI, Holland Casino, Inspectie van het Onderwijs, Kluwer Academic Publishers, LUMC, NATO, Plan International, SSA Global, Toerisme Vlaanderen, Triodos Bank, VGZ-IZA en Wereldomroep.

Meer informatie is te vinden op http://www.mediasurface.nl

Over GlobalSight

GlobalSight Corporation stelt bedrijven in staat internationaal te opereren en communiceren. GlobalSight software combineert krachtige vertaal-hulpmiddelen met workflow- en projectmanagement technologie en is eenvoudig te integreren met bestaande informatieontwikkel- en beheeromgevingen. Tot de klantenkring van GlobalSight behoren bedrijven zoals Hewlett-Packard, Philip Morris International, NTT en The World Bank.

Meer informatie is te vinden op http://www.globalsight.com



Ingezonden persbericht