Ingezonden persbericht


Gratis online agenda voor alle MSN Hotmail-klanten

Overal toegang tot je afspraken, adressen en notities dankzij MSN Calendar

Amsterdam, 23 augustus 2004 - De 4,7 miljoen gebruikers van MSN Hotmail in Nederland kunnen nu online hun agenda bijhouden, dankzij de toevoeging van de gratis MSN Calendar aan hun Hotmail-account. Met de online agenda kunnen gebruikers hun afspraken, notities en takenlijsten bijhouden. Al deze informatie is altijd en overal beschikbaar, waar ter wereld men ook inlogt op zijn of haar MSN Hotmail-account.

Via de online agenda kunnen ook uitnodigingen verzonden worden naar anderen, bijvoorbeeld voor een vergadering, maar natuurlijk ook om een avondje gezellig te gaan stappen. Gebruikers kunnen ook anderen toegang geven tot hun agenda, zodat die kunnen zien wanneer een afspraak het beste gepland kan worden.

MSN Calendar is de nieuwste van een reeks uitbreidingen voor Hotmail, waaronder de gratis e-mail anti-virus bescherming en de uitgebreide premium webservice MSN Hotmail Plus, waar de capaciteit van de mailbox wordt vergroot tot 2GB.

Met de nieuwe MSN Calendar biedt Hotmail nu de volgende mogelijkheden:

* Online agenda - met de mogelijkheid om anderen uit te nodigen voor een afspraak (zowel incidentele als terugkerende afspraken) en om de agenda toegankelijk te maken voor vrienden en kennissen. Daarbij bepaalt de gebruiker zelf wat anderen wel en niet kunnen zien. Verder kunnen kleuren en icoontjes gebruikt worden om zakelijke en privé-afspraken van elkaar te onderscheiden. * Takenlijst - via de takenlijst kunnen gebruikers precies bijhouden wat ze nog allemaal moeten doen, net als in Microsoft Office Outlook. * Notities - via de online notities kunnen - net als in Microsoft Office Outlook - alle mogelijke aantekeningen gemaakt en bewaard worden. Op deze manier hebben gebruikers bijvoorbeeld altijd toegang tot hun belangrijke informatie, vanaf iedere PC. * Herinneringen - hiermee kunnen herinneringen worden ingesteld voor belangrijke taken of afspraken, die worden vervolgens naar het e-mailadres gestuurd.

De online agenda van MSN Hotmail is te vinden onder tab 'Agenda' in de Hotmail-mailbox.

MSN
MSN, onderdeel van Microsoft, is 's werelds en Nederlands meest bezochte internetbestemming. MSN trekt wereldwijd meer dan 350 miljoen unieke gebruikers per maand. Gelokaliseerde versies zijn beschikbaar in 39 markten en 20 talen. MSN is wereldwijd leidend in het bieden van webdiensten aan consumenten (MSN Hotmail, MSN Messenger en MSN Zoeken) en digitale marketingoplossingen aan bedrijven. Meer informatie is te vinden op www.msn.nl.

Cijfers:
o MSN.nl trekt maandelijks ruim 6 miljoen unieke bezoekers. o In Nederland zijn 4,7 miljoen Hotmail-accounts.
o In Nederland maken maandelijks ruim 4,5 miljoen mensen gebruik van MSN Messenger.