Politie Amsterdam-Amstelland

Overval op hotel 3e Looiersdwarsstraat
23-8-2004. Maandagochtend rond vier uur overvielen twee gewapende mannen een hotel aan de 3e Looiersdwarsstraat. Toen de nachtportier vroeg of ze een kamer wilden, trok een van hen een vuurwapen. De portier moest onder bedreiging geld afgeven. De mannen sloegen hem tegen de grond toen hij dat niet snel genoeg deed. Vervolgens doorzochten ze de balie en gingen er met een geldbedrag vandoor.
Dader 1
Noord-Afrikaans uiterlijk
normaal postuur
lengte ongeveer 1.70 meter
ongeveer 25 jaar
kort zwart haar
donkere jas, daaronder kledingstuk met donkere capuchon Dader 2
Noord-Afrikaans uiterlijk
fors postuur
ongeveer 1.85 meter
kort zwart haar
lichte jas en lichte muts
Getuigen kunnen bellen met: (020) 559 2321.

---

Dronken bestuurder rijbewijs kwijt

23-8-2004. Zondagmiddag rond halfvijf arresteerden agenten een 44-jarige bestuurder. Hij bleek een alcoholpromillage van 2.25 te "scoren". Dit is viereneenhalf keer de toegestane hoeveelheid. Tegen de verdachte werd proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

---

Klagen over de politie

In sommige gevallen kan het zijn dat u ontevreden bent over het contact dat u heeft gehad met de politie. Bijvoorbeeld omdat u vond dat de politieambtenaar grof en onbeleefd was. Of harder is opgetreden dan volgens u nodig was. Of juist helemaal niets deed, terwijl u daar wel om vroeg. In zo'n geval kunt u een klacht indienen.

Hoe gaat dit nu in zijn werk?

---

Twee gewonden bij schietincident

23-8-2004. Zaterdagavond rond kwart over tien vond op de Arena Boulevard een schietincident plaats waarbij twee mannen gewond raakten. Beide slachtoffers zijn naar een ziekenhuis overgebracht. Drie verdachten werden aangehouden en in verzekering gesteld.
---

Vechten om paar schoenen

23-8-2004. Zaterdag rond het middaguur ontstond op het Buikslotermeerplein een vechtpartij tussen twee vrouwen die het op dezelfde schoenen hadden voorzien. Een van de vrouwen werd tot bloedens toe gebeten. Zij moest zich in een ziekenhuis laten behandelen. Een 34-jarige vrouw kon worden gearresteerd.
---