Politie Drenthe

Maandagmiddag

Emmen 23-08-2004

Diefstal uit bedrijf
ASSEN Maandagmorgen werd ontdekt dat er een computer was gestolen uit een bedrijf aan de Industrieweg. Om de computer te kunnen stelen was een raam ingegooid of geslagen. Niet bekend is of er nog meer weg is en wat de schade is. Een onderzoek zal worden ingesteld.

Met auto in sloot
HOOGEVEEN Maandagmorgen vroeg is een 33-jarige inwoner van Slagharen gewond geraakt, toen hij met zijn auto een sloot inreed. De man reed over de Weg om de Oost en schrok volgens zijn verklaring van een voor de auto langs vliegende vogel. Door de schrikreactie trok hij aan het stuur en kwam in de sloot tot stilstand. Hij is met onbekend letsel aan rug en nek overgebracht naar het ziekenhuis in Hoogeveen.

Bromfietser door politie beboet
EMMEN Maandagmiddag heeft een 18-jarige bromfietser uit Valthermond 4 bekeuringen gekregen. De jongen reed met zijn bromfiets over de Boermarkeweg, zonder dat hij een helm droeg. Toen de politie hem daarop aansprak, bleek bij verder onderzoek dat hij geen bromfietscertificaat had, de bromfiets niet was voorzien van een gele plaat of -stickers en dat de bromfiets niet verzekerd was. De bromfiets is tijdelijk ingenomen.

Roel Hallink verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe. Tel. 0591-662014 of 06-51 52 8156. Dana Kragten zal de voorlichting vanaf hedenavond omstreeks 19.30 uur overnemen. info@politie-drenthe.nl