Ingezonden persbericht


Stichting Poprevival

BACK HOME
Persbericht, 12 mei 2004


Plaats voor 500 extra bezoekers

Back Home komt er weer aan

Hardenberg- Op maandag 23 augustus gaat de voorverkoop van start voor de zevende editie van de Poprevival 'Back Home'. Zes oud-diskjockeys van de voormalige Hardenbergse discotheken The Castle, Papillon en The City zullen op zaterdag 25 september in de Evenementenhal Hardenberg tussen 21.00 en 02.00 uur weer alle danshits uit de zeventiger en tachtiger jaren presenteren.

De Evenementenhal Hardenberg gaf deze week de officiële kick-off voor de publiciteit. Vanaf deze week neemt de pr-afdeling van de Evenementenhal Back Home VII mee in alle reclame-uitingen. Belangrijkste nieuwsbericht is dat de zevende popreünie plaats gaat bieden aan 2000 bezoekers, 500 meer dan in 2003. De diskjockeys Henk Smit, Cor Hoeben, Gert Tack, Dick Zwiers, Charles Fontijn en Roel Zweers komen binnenkort bij elkaar om een eerste aanzet voor de playlist 2004 te maken. Op verzoek van de bezoekers in 2003 zal er op die playlist meer plaats ingeruimd worden voor ook wat steviger werk uit the seventies.

De poprevival is niet meer weg te denken uit de Hardenbergse uitgaanswereld. Vanuit alle windstreken komen streekgenoten en oud-streekgenoten op de vierde zaterdag van september naar Hardenberg om één keer per jaar alle kroeglopers uit the seventies weer te zien. In 2003 kwam de voltallige selectie van voetbalvereniging DOS Vriezenveen naar Back Home om daar hun jaarfeest te houden een initiatief dat navolging gaat krijgen. Daarom is besloten dat de kaarten 7,50 Euro per stuk blijven, ook voor grotere groepen. De voorverkoop vindt plaats bij de Evenementenhal Hardenberg en de VVV Hardenberg

Einde persbericht