Ingezonden persbericht

Grootste Sociale Introductieweek van Nederland op locatie

Kersverse Hogeschool INHOLLAND studenten leren elkaar kennen

DIEMEN, 20040826 -- Kersverse Hogeschool INHOLLAND studenten leren elkaar kennen tijdens de grootste Sociale Introductieweek van Nederland Van 23 tot en met 26 augustus 2004 organiseert studentenorganisatie Het WEB de Sociale Introductieweek van de Hogeschool INHOLLAND te Diemen. Ruim duizend aankomende studenten maken op een ontspannende en gezellige manier kennis met elkaar, de hogeschool en het studentenleven tijdens de grootste introductieweek op locatie.


Vier dagen lang trekken de studenten met elkaar op. Elke studie van de Hogeschool is vertegenwoordigd en van ontgroening is geen sprake. Gezellig en ongedwongen zijn de sleutelwoorden. (Bijna) alles mag en niets moet. Na de maandagmiddag in hartje Amsterdam, vermaken de studenten zich dinsdag en woensdag op de locatie met vele spetterende activiteiten. Maar ook 's avonds hoeven zij zich niet te vervelen. Een afwisselend (live)-muziekrepertoire maakt de week compleet.

De studenten brengen de nacht door in zelf meegebrachte tentjes. Dinsdag kunnen de eerstejaars meedoen met diverse programma's en workshops zoals, rappen, wijnproeven en dansen. Ook kunnen zij hun creativiteit de vrije loop laten door te schilderen of een henna-tattoo, t-shirt en een kettinkje te maken.
De woensdag staat in het teken van de sporten. In teams gaan de studenten de strijd met elkaar aan. Voetballen, levendvoetbal, rodelbaan, touwtrekken, noem maar op. Elke avond is er een gevarieerd muziekaanbod. Onder andere komen: DJ Marco V, Brotherhood, Skiggy Rapz, Replay en The Sheer.

De Sociale Introductieweek (SI-week) vindt dit jaar voor de 30ste keer plaats en wordt georganiseerd door het WEB, bestaande uit 17 enthousiaste ouderejaars studenten. Het hele jaar werken zij in commissies aan de verschillende aspecten van de SI-week.




Ingezonden persbericht