Gemeente Woerden

Uitbreiding begraafplaats Rijnhof

Begraafplaats Rijnhof aan Geestdorp in Woerden heeft in de toekomst meer ruimte voor begraven nodig. Het aantal graven wordt in 2005 verdubbeld door het weiland tussen de huidige begraafplaats en Geestdorp in te richten met grafvelden.

Vooruitlopend op deze uitbreiding wordt de parkeerplaats van Rijnhof heringericht. Deze herinrichting zal plaatsvinden van 24 augustus 2004 tot half december 2004.
De herinrichting van de parkeerplaats bestaat uit:
* het verbeteren van de verharding en het aanleggen van nieuwe parkeervakken;

* het vernieuwen van de verharding bij de aula;
* het aanplanten van nieuwe bomen en struiken zoals onder andere een groep sierkersen bij de ingang van het parkeerterrein. Al eerder zijn er bomen gekapt en verplant.

Er zal in de periode van herinrichting van de parkeerplaats hinder kunnen worden ondervonden door het transport van materialen en het opnieuw straten van het gebied rondom de aula. Tijdens de werkzaamheden zal er op het weiland naast de parkeerplaats parkeerruimte worden gecreëerd.

Ondervindt u tijdens de uitvoering knelpunten, dan kunt u bellen met de gemeentelijk opzichter Gijs Quist, telefoon 434 120 (opzichterskeet). Bij algemene vragen over de begraafplaats kunt u contact opnemen met Hans Ossebaar, afdeling burgerzaken, telefoon 428 454.