Rijn & Venen, 12.45 uur

Utrecht 24-08-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Onder Invloed

OUDEWATER- In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 00:30 heeft de politie een bestuurder onder invloed van alcohol aangehouden op de Zwier Regelinkstraat. De 40-jarige bestuurder uit Waddinxveen is meegenomen naar het bureau. Bij de ademanalyse blies hij 745 ug/l, waarna het rijbewijs is ingevorderd en de man een rijverbod van 9 uur kreeg opgelegd.

Brandstichting

MAARSSEN- In de nacht van maandag op dinsdag is een schuur, in de tuin van een woning aan de Buitenweg, helemaal afgebrand.

Rond 05:20 werd een vrouw wakker doordat zij knallen en glasgerinkel hoorde. Zij rook een brandlucht en is gaan kijken wat er aan de hand was. De schuur in de tuin bleek in de brand te staan.

Door de daders is op nog onbekende wijze brand gesticht in een schuur aan de Buitenweg. De schuur met inhoud is helemaal afgebrand en de schutting aan de achterzijde van de tuin is deels weggebrand en zwart geblakerd. Een naastgelegen schuur is beschadigd.

De politie heeft de zaak in onderzoek even verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Rijn en Venen.