Politie Zeeland


W-8505-2004 Vier jongens aangehouden wegens baldadigheid

Bij het volkstuinencomplex aan de Westelijke Bermweg in Vlissingen zijn gisteren omstreeks 21.00 uur vier jongens aangehouden omdat zij door een gat in het hekwerk waren geklommen en daar bramen hadden geplukt.
Drie van hen, in de leeftijden 14 en 15 jaar uit Vlissingen, zijn doorgestuurd naar bureau HALT en eentje, een 14-jarige uit Duitsland, heeft een boete gekregen van 15 euro.


O-8506-2004 Diefstal uit vrachtwagen

In de Schutterstraat in Ovezande is vannacht in een vrachtwagen ingebroken.
Uit de cabine werd o.a. een navigatiesysteem weggenomen. De waarde bedraagt enkele duizenden euro's.


O-8507-2004 Vernieling hekwerk Renesse


Op de Zeeanemoonweg in Renesse is afgelopen nacht een hek van een woning vernield.


Het schadebedrag is ongeveer 150 euro.


O-8508-2004 Brand op camping Bruinisse

Vanmorgen rond 10.10 uur is er brand uitgebroken op camping Bru aan de Langeweg in Bruinisse.
De brandweer heeft het vuur bestreden met twee tankautospuiten en een hulpverleningsvoertuig. In totaal werden 30 brandweerlieden ingezet. De kantine is totaal afgebrand. In het dak van de kantine zat asbest dat door de brand is vrijgekomen.
De camping is momenteel ontruimd. De circa 30 aanwezige campinggasten worden door de gemeente Schouwen-Duiveland opgevangen in het Dorpshuis in Oosterland.
Een aantal gasten zal in de loop van de dag terug naar hun caravan kunnen keren. Voor de rest van de bezoekers is het tijdstip van terugkeer afhankelijk van wanneer de specialisten de asbest kunnen opruimen. Schade is onbekend. De technische recherche zal een onderzoek instellen naar de oorzaak van de brand.





Politie Zeeland