Ingezonden persbericht


Cordys benoemt Bernhard van Holst tot CFO

Putten, 24 augustus 2004 - Cordys, leverancier van collaborative business solutions, benoemt Bernhard van Holst (35) tot Chief Financial Officer. In deze functie is Van Holst wereldwijd verantwoordelijk voor het financiële beleid van Cordys. Van Holst werkte hiervoor als senior manager bij Ernst & Young Transaction Advisory Services. In zijn vorige functies heeft hij uitgebreid ervaring opgedaan met internationale auditopdrachten en due-dilligence onderzoek in een aantal verschillende sectoren. Hij studeerde Bedrijfseconomie en Accountancy aan de Universiteit van Amsterdam.

De benoeming van Van Holst past bij de snelle groei die Cordys doormaakt. Cordys doet inmiddels zaken met meer dan 75 ondernemingen in Europa, de Verenigde Staten en Azië. Ondernemingen in deze regio's passen de software van Cordys toe om de flexibiliteit van hun systemen en processen sterk te verbeteren en daarmee beter in te spelen op hun omgeving. Nieuwe systemen kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan bestaande. Ook is het mogelijk bedrijfsprocessen te ontwikkelen en in te zetten zonder bestaande systemen aan te passen of zelfs voortijdig af te schrijven.

# # #

Cordys
Cordys (www.cordys.com) is een wereldwijd actief softwarebedrijf. De internetgerelateerde technologie van Cordys verbetert de samenwerking tussen mensen, systemen en organisaties. Dat maakt het voor bedrijven makkelijker en goedkoper om in te spelen op de behoeften van hun klanten. De kracht van de oplossingen is dat bedrijven daarvoor hun bestaande systemen niet hoeven te vervangen en dus langer kunnen profiteren van de investeringen die ze gedaan hebben. Cordys maakt bestaande systemen toekomstbestendig tegen een acceptabele prijs en in het tempo van de klant zelf. Naast het hoofdkantoor in Putten, Nederland, heeft het bedrijf kantoren in andere landen van Europa en in China, India en de Verenigde Staten.