Ingezonden persbericht


P e r s b e r i c h t
============

5 jaar Villaro Visuele Communicatie BV:

".of je rum lust!"

Leimuiden, augustus 2004.

Villaro Visuele Communicatie BV viert medio augustus 2004 haar eerste lustrum met de uitgave van een speciale brochure onder de titel ".of je rum lust!".

Voor de bestaande klanten wordt de brochure met een cocktailshaker met logo, een flesje rum en speciale verpakking toegezonden. Alle overige relaties ontvangen de brochure. De brochure biedt een cocktail van gemaakt werk in de afgelopen 5 jaar.

Het thema is een analogie voor het full service pakket van Villaro, dat een mix biedt van op elkaar afgestemde smaken, diensten, services en creatieve disciplines. Het specialisme varieert van huisstijlontwikkeling, conceptuele- en grafische vormgeving en desktop publishing, tot de ontwikkeling van campagnes, direct mail, internetsites en speciale projecten.

Tevens is voor het lustrum een speciale internetsite gemaakt (www.ofjerumlust.nl) en de eigen site van Villaro is ook geheel in nieuwe stijl te bekijken op www.villaro.nl.

Voor iedereen die zelf de smaak van Villaro Visuele Communicatie BV wil proeven: het boekje is gratis aan te vragen. Via internet, of bel 0172 - 50 01 83 en vraag naar Robert Hoogduin.

Villaro Visuele Communicatie BV
Waaier 16, 2451 VV Leimuiden
T: 0172-50 01 83 - F: 0172 - 50 01 85

+++++++++++
Zie onderstaande foto

---- --