Persberichten 24 augustus 2004

's-Hertogenbosch 24-08-2004

AANRIJDING LETSEL

Drunen

- Bij een aanrijding op de Torenstraat te Drunen op 23 augustus 2004 omstreeks 15.20 uur zijn een 57 jarige bromfietser en zijn 46 jarige duo-passagiere gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. Het slachtoffer draaide met zijn bromfiets vlak voor een auto, bestuurd door een 23 jarige vrouw uit Drunen linksaf.

WONINGINBREKER AANGEHOUDEN

's-Hertogenbosch

- Een 34 jarige man uit Den Bosch is op 23 augustus 2004 aangehouden als verdacht van poging in te breken in een woning aan de Arnoud van Gelderstraat te Den Bosch. De man was bezig een raam te forceren, toen hij opgemerkt werd door de bewoonster. Toen de man haar eveneens zag, vluchtte hij weg, maar kon door alerte buurtbewoners worden aangehouden. De man is ingesloten.

RIJDEN ONDER INVLOED

's-Hertogenbosch

- Tegen een 17 jarige automobilist uit Den Bosch is proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De jongen reed omstreeks 03.05 uur op de Rijnstraat te Den Bosch. Hij was niet in het bezit van een rijbewijs en gaf ook een valse naam op.

WONINGBRAND

Vlijmen

- Bij een brand in een woning aan de Savornin Lohmanlaan te Vlijmen op 24 augustus 2004 omstreeks 06.45 uur liep de woonkamer rook- en waterschade op. De oorzaak van de brand is nog niet duidelijk. De bewoners waren ten tijde van de brand niet thuis.

RIJDEN ONDER INVLOED

Cromvoirt

- Tegen een 59 jarige automobilist uit Cromvoirt is op 24 augustus 2004 proces-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 00.55 uur op de Deutersebrug te Cromvoirt.

MANNEN LATEN MES ZIEN

Zeeland
De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 18-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 19-jarige inwoner uit Boekel aangehouden op de Damaststraat in Zeeland. De mannen zouden even daarvoor onenigheid hebben gehad met een 18-jarige man uit Roermond. Daarbij zouden de mannen een mes hebben laten zien. Ze zijn aangehouden en ingesloten.

MAN GEDRAAGT ZICH VERDACHT

Veghel
In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op het Binnenveld in Veghel. De politie had een melding gekregen van een man die zich verdacht gedroeg in de buurt van een geparkeerd busje aan de Vijverweg in Veghel. Toen de politie ter plaatse kwam bleek de man al weg te zijn gereden in zijn auto. Even later trof de politie de auto op de Pater van den Elsenlaan aan. Toen ze hem een stopteken gaven, reed de man er met hoge snelheid vandoor. Op het Binnenveld stopte hij en rende weg van zijn auto. Hij rende zo in de armen van een aantal medewerkers van een bedrijf aldaar. Die droegen hem over aan de politie. De man had een aantal schroevendraaiers en een kleine zaklamp op zak. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

OPENBARE DRONKENSCHAP

Oss
De politie heeft maandagavond een 24-jarige Ossenaar aangehouden op de Terwaenen in Oss. De man was dronken viel diverse mensen lastig. Hij is ter ontnuchtering ingesloten.

VROUW VERNIELT RUIT

Oss
Een 30-jarige Osse is maandagavond aangehouden in de Koornstraat in Oss. Ze had even daarvoor de ruit van een voordeur van een woning in die straat vernield. Het motief lag in de relationele sfeer. De vrouw is later die avond met een proces-verbaal huiswaarts gestuurd.