Wanadoo

Amsterdam, 24 augustus 2004

Favoriete (vakantie)foto's op mok, pet of T-shirt met Wanadoo Foto

Atijd je online fotoalbum bij de hand

Met de nieuwe dienst Wanadoo Foto komt Wanadoo tegemoet aan iedereen die eens wat anders wil met hun favoriete digitale foto's. Met deze dienst kunnen ze namelijk foto's af laten drukken op een pet, mok, muismat, T-shirt, set speelkaarten en ga zo maar door. Ook leuk om als origineel kado te laten bezorgen bij familie of vrienden. Daarnaast is Wanadoo de eerste grote internet provider waarbij je via http://www.wanadoo.nl/foto/ snel en voordelig digitale vakantiefoto's kan laten afdrukken. Als introductie kost het tijdelijk slechts tien euro om 50 foto's te laten afdrukken op kwalitatief fotopapier én ze te laten thuisbezorgen.

Wanadoo Foto biedt veel mogelijkheden. Naast het laten drukken van een favoriete foto op een `fun product' en het ontwikkelen en thuisbezorgen van (vakantie)foto's, kan via de dienst ook een digitaal fotoalbum worden samengesteld. Via dit online fotoalbum zijn foto's ook vanaf andere computers met internetverbinding te bekijken. Met een persoonlijke inlogcode heb je altijd en overal toegang tot de foto's. Zodat ook vrienden en familie vanaf hun eigen computer foto's kunnen bekijken en zelfs nabestellen. Verder biedt de Wanadoo-portal een gratis e-card-dienst. Hiermee sturen bezoekers eenvoudig een persoonlijke digitale ansichtkaart met een eigen foto naar vrienden.


---

Voor meer informatie en het opvragen van foto's:
Wanadoo Nederland BV: Dianne Potters, Corporate PR Manager, telefoon: (020) 535 51 51, mobiel: 06-28 90 81 08, e-mail: dianne.potters@nl.wanadoo.com, website: www.wanadoo.nl

Lammers van Toorenburg Benelux PR: Armine Egberink, telefoon: (030) 656 50 70, e-mail: armine@lvtpr.nl


---- --