Stadsdeel Westerpark Amsterdam

24 augustus 2004.
Een voorproefje van de Kijk op Westerpark

Het bewonersblad van stadsdeel Westerpark, de Kijk op Westerpark, komt een dezer dagen uit. Er staat informatie in over het Kijk op de Wijk festival, de hondenuitlaatplekken, de Marcantibuurt en nog veel meer. Hier vindt u alvast een voorproefje.
Klik hier voor de Pfd file van de Kijk op Westerpark.

^

Binnentuinconcert Jacob Catskade 18a

Zondag 29 augustus is er voor de derde maal een binnentuinconcert. Op het programma: Buurtkoor Staatsliederlijk, muziek door Farah Day (fluit) en Sandra Romkes (gitaar) en de band Chaos. Aanvang 14.00 uur, tuin open 13.30 uur. Toegang gratis. Informatie: Comité Catshove i.s.m. Buurtbeheer westerpark, tel. 422 73 73.

^

Verhuizen over water
Op donderdag 5 augustus verhuisde de 97-jarige schilderes, mevrouw P. Snijders-Bakkert (foto) van De Werf naar Amstelhof. Ze verhuisde echter niet over de weg, maar met een bootje over het Amsterdamse water. Mevrouw Snijders heeft haar hele leven graag geschilderd,
vooral bloemen. Hier en daar heeft ze ook tentoonstellingen gegeven. Zo ook in de Werf. Over exposeren in de Amstelhof heeft ze eigenlijk nog niet nagedacht. 'Maar wie weet,' zegt de schilderes zelf. Ze ziet niet op tegen het wennen aan de nieuwe woonomgeving. 'Ik maak altijd snel een praatje met mensen, en ik vind een andere plek ook wel weer eens leuk,' aldus mevrouw Snijders.

^