Politie Drenthe

Dinsdagmiddag

Assen 24-08-2004

Twee honden in beslag genomen
HOOGEVEEN De politie heeft maandagavond twee honden meegenomen na een incident. De twee honden waren zonder begeleiding op straat en vlogen de hond van een 38-jarige Hoogeveense aan. De vrouw liet haar hond uit op de J. van Veenstraat. Omstanders wisten met moeite de aangevallen hond te bevrijden. De Algemene Inspectie Dienst is gekomen en heeft vastgesteld dat de beide honden qua uiterlijke kenmerken voldeden aan het Pit-bull-terrier-type en niet voorzien waren van een chip. In overleg met Justitie werden de honden in beslag genomen De officier van justitie bepaalt wat er verder met de honden zal gebeuren.

Ongeval met tractor
WAPSE- Bij een bedrijfsongeval op het erf aan de Ten Darperweg is een 49-jarige man uit Wapse gewond geraakt. De man was bezig samen met een anderen man (leeftijd onbekend) uit Wilhelminaoord een grote kar aan een tractor te bevestigen. Hierbij is de kar op de been van de man terechtgekomen. De man is met zeer zwaar beenletsel per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

Dana Kragten-Everts verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdag 17.00 uur. Tel. 0592-361260 of 06-52 55 4218.