Politie Limburg-Zuid

Voorwerpen van viaduct gegooid, getuigen gezocht

Sittard-Geleen 24-08-2004 - Op maandag 23 augustus 2004 ontsnapten twee automobilisten in de gemeente Sittard-Geleen aan een ernstig ongeval, maar hun autos liepen wel schade op.

Omstreeks 22.00 uur en 22:20 uur werden vanaf het viaduct over de Middenweg in de gemeente Sittard-Geleen door onbekenden voorwerpen naar beneden gegooid.

In het eerste geval betrof het een autoband, die de auto raakte van een 22-jarige inwoner van Sittard. Deze auto raakte zwaar bekrast en een zijspiegel werd vernield. In het tweede geval werden stenen naar beneden gegooid. De auto van een 22-jarige inwoner van Beek liep een deuk in de motorkap op werd en aan de zijkant ook beschadigd.

Beide bestuurders meldden deze voorvallen bij de politie, die direct op zoek ging naar de mogelijke dader(s) hiervan. Deze werd(en) niet meer op het viaduct of directe omgeving aangetroffen.

Door de alerte reactie van beide chauffeurs werd gelukkig erger voorkomen. De politie wil graag in contact komen met mensen die mogelijk iets gezien hebben en zij kunnen bellen naar de politie Limburg Zuid 0900-8844 (lokaal tarief).