Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


24 augustus 2004


Warnsveld - Motorrijder gewond


Maandag vond rond 17.55 uur een aanrijding plaats op de Rijksstraatweg. Een 51 jarige Warnsvelder kwam met zijn auto vanaf Lochem en wilde ter hoogte van de Kapperallee linksaf slaan. Uit tegenovergestelde richting kwam een 41 jarige Lochemmer op de motor. De automobilist gaf geen voorrang en een aanrijding was het gevolg. Hierbij raakte de bestuurder van de motor gewond. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Brummen - Mogelijk onder invloed

Een 38 jarige automobilist uit Zutphen is maandag omstreeks 12.35 uur met zijn auto tegen een boom gebotst. De man reed over de Jan Somerstraat vanaf het Marktplein en had hierbij zijn auto niet onder controle. De man reed door het gemeenteplantsoen en botste tegen een boom. Volgens getuigen wilde hij weer wegrijden, maar deze getuigen konden dat voorkomen en waarschuwden de politie. De man was zeer ontvast ter been. Bij het opnemen van een verklaring door de politie viel de man steeds in slaap. Hij werd overgebracht naar het politiebureau, waar een bloedproef werd afgenomen. De uitslag hiervan is over enkele dagen bekend.


Steenderen - Inbraak bij bedrijf


Bij een bedrijf aan de Toldijkseweg werd vermoedelijk in de nacht van zondag op maandag ingebroken. Men wist binnen te komen door een deur te forceren. Weggenomen werd een onbekend geldbedrag.


Twello - PVC hulpstukken weggenomen


Vanaf een bedrijfsterrein aan de Rijksstraatweg werden maandagmiddag rond 16.15 uur vier grote kunststof zakken weggenomen. Een getuige zag rond dit tijdstip een beige auto van het terrein afrijden en constateerde dat er vier zakken met daarin PVC hulpstukken voor de riolering weg waren.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52

055 - 548 60 58



---- --