HET EXPERTISE CENTRUM

Benoeming Maarten Hillenaar

Hillenaar naar HEC

Mr. Maarten Hillenaar is met ingang van 1 september benoemd tot senior consultant bij Het Expertise Centrum (HEC), consultants voor ICT en bestuur in de publieke sector, in Den Haag.

Hillenaar was werkzaam bij PinkRoccade. Hij vervulde daar (algemene) directiefuncties bij de werkmaatschappijen Civility, Megaplex en Public en was tussentijds ook op concernniveau directeur corporate development. Eerder was hij verbonden aan de Vereniging Nederlandse Gemeenten als, onder andere, hoofd van de afdeling Informatiebeleid, Beleidsanalyse en Automatisering (IBA).

Hij heeft veel ervaring met het opzetten, ontwikkelen en leiden van (grote) projecten en met complexe (inter)bestuurlijke, organisatorische en strategische vraagstukken met betrekking tot informatievoorziening. Zijn kracht ligt in het realiseren van grote veranderingen in en tussen organisaties op basis van het creëren van draagvlak, enthousiasme en onderling vertrouwen.

Het Expertise Centrum is een onafhankelijke stichting met 50 adviseurs voor de overheid en andere organisaties in de publieke sector. HEC is gespecialiseerd in vraagstukken van bestuur en ICT. HEC geeft contra-expertises en adviezen over ICT-organisaties en ICT-projecten. Ook stelt het interim- en projectmanagers ter beschikking en voorziet het in gespecialiseerde trainingen voor geselecteerde cliëntengroepen.

EINDE PERSBERICHT