Utrecht stad, 09.30 uur

Utrecht 24-08-2004 - Nieuwsberichten Utrecht stad

Planten aangetroffen

UTRECHT- Op maandagmiddag werd een hennepplantage aangetroffen. Omstreeks 17.15 uur kreeg de politie de melding van wateroverlast bij een woning gelegen aan de Weeresteinlaan. De agenten gingen poolshoogte nemen en troffen een in werking zijnde hennepplantage aan van 121 planten. Onderzoek wees tevens uit dat er stroom werd gestolen. De bewoonster, 25-jarige vrouw uit Utrecht, werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Aanrijding met slok op

UTRECHT- Op dinsdagochtend werd een man aangehouden omdat hij onder invloed zijn auto bestuurde. Omstreeks 02.00 uur zagen agenten een auto staan op het Westplein. De banden van deze snelle auto waren alle vier lek en de voorruit was kapot. De bestuurder was tegen een lantaarnpaal aangereden en werd gelanceerd en kwam 10 meter verder tot stilstand. De 34-jarige automobilist uit Zeist bleek te hebben gedronken. De 34-jarige automobilist uit Zeist stond naast zijn auto. Hij bleek gedronken te hebben en werd aangehouden. Op het bureau blies hij 755 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Bellen onder invloed

UTRECHT- Op maandagavond werd een man aangehouden omdat hij onder invloed achter het stuur zat. Omstreeks 22.20 uur zagen agenten de 36-jarige man uit Utrecht rijden over de Kanaalstraat. De man werd gecontroleerd en hij blies op het bureau 985 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.