Ingezonden persbericht

E-learning, de zoveelste loze 'e-belofte'

NAARDEN, 20040824 -- Het leek allemaal zo mooi, het web als schakel tussen u en uw werknemers of relaties wereldwijd. Op ieder gewenst moment deelnemen aan een cursus. De opleidingsafdeling kon worden afgeslankt en de lokalen worden verhuurd. Dit was vijf jaar geleden de belofte, maar inmiddels is duidelijk dat het succes van e-learning pas behaald wordt door de juiste mix van lesmethodes te gebruiken.


Het slagen van een e-learning traject begint met een goede analyse. In navolging van de succesvolle Internet Business Analyse (IBA) ontwikkelde WSI de E-Learning Diagnostic Analysis (EDA). Met deze analyse wordt het voor een onderneming duidelijk waar het web van toegevoegde waarde kan zijn bij informatie overdracht. En hoe dit het beste uitgevoerd kan worden om een snelle 'return on investment' te realiseren. De EDA stelt ons in staat samen met het MT van een bedrijf een goede inventarisatie te maken, aldus Tim Pellens, Internet Consultant bij WSI Webexperts. Op basis hiervan kunnen dan de juiste beslissingen genomen worden.


Omdat het prijsniveau van bandbreedte en e-learning applicaties de laatste jaren, aanzienlijk is gedaald is dit ook voor het MKB goed te realiseren. Bij de resultaten van de EDA wordt ook rekening gehouden met hergebruik van bestaande materialen. Dus investeringen uit het verleden hoeven niet verloren te gaan. Ook de angst dat mensen onverbiddelijk hun baan verliezen is niet terecht. De beste resultaten met online learning behaalt u door de juiste mix van lesmethodieken toe te passen.
Voor meer informatie over onze E-Learning Diagnostc Analysis model surft u naar www.wsiwebexperts.nl

WSI Webexperts behoort bij de meest toonaangevende Internet Service Organisaties en is het snelst groeiende Consultancy Netwerk ter wereld. Met meer dan 900 partners in 87 landen rond de wereld levert WSI per jaar duizenden e-business oplossingen aan het MKB.

Een WSI Internet oplossing is meer dan een website. Het omvat vele diensten; van consultancy, ontwerp, ontwikkeling, hosting en training tot marketing support. Een WSI Internet oplossing is een pakket -op maat gemaakte- diensten die aansluiten op de unieke eisen van een onderneming en een goed rendement op de investering waarborgen.

Door het toepassen van WSI's Modular Development Technology(MDT), zijn wij in staat geavanceerde applicaties te leveren met een korte ontwikkeltijd en bewezen functionaliteit. Onze ontwikkelcentra rond de wereld maken gebruik van het code depot dat in de afgelopen jaren is opgebouwd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met marketing@wsiwebexperts.nl
of bellen met 035 - 678 1599. Kijk voor meer informatie op www.wsiwebexperts.nl




Ingezonden persbericht