KPN sluit ICT prestatiecontract met George Hall Netherlands

GSH (George Hall Netherlands) gaat het beheer doen van de technische infrastructuur van het CyberCenter van KPN op Schiphol. Hiertoe hebben KPN en GSH onlangs een prestatiecontract afgesloten. In het CyberCenter Schiphol (16.000 m2) biedt KPN aan zijn relaties beschikbaarheidgaranties die behoren tot de hoogste in de markt.

De heer Hans Schreuders, manager van het CyberCenter van KPN licht toe: "KPN geeft hoge garanties aangaande "beschikbaarheid" aan relaties die hier hun computersystemen hebben opgesteld. Om dit te bewerkstelligen hebben wij in onze CyberCenters de meest hoogwaardige installaties staan. Het is een absolute must dat wij voor het beheer van onze elektrische infrastructuur, noodstroom- en koelinstallaties, etc. een partner hebben die volledig bekend is in deze materie. We kunnen niets, maar dan ook niets aan het toeval overlaten. Met betrekking tot onder andere risicoanalyses, noodprocedures en onderhoud dient alles tot in de puntjes geregeld en afgedekt te zijn. De vele jaren ervaring, de systematiek en de referenties van GSH in deze markt, naast natuurlijk een goede prijs, hebben ons doen besluiten het partnership aan te gaan."

In samenwerking met Cisco Systems heeft GSH in 1999 een systeem opgezet, specifiek voor IT en Telecom gerelateerde bedrijven waar installaties met garanties tot 99.999% dienen te blijven functioneren. "Het is een mix van onder andere kennis, kunde, systemen, procedures, en ervaringen die ons zo succesvol maakt in deze markt. Alleen het resultaat telt, geen enkel bedrijf wil dat haar IT of Telecom - systeem uit 'de lucht' gaat", aldus Ron J. van der Sluis, Commercial Director van George Hall Europe.