Gemeente Stein


Inloopavond over 30km zone in Catsop
09-08-2004
Inloopavond over 30km zone in Catsop
Zoals u reeds heeft kunnen lezen, heeft het college van B&W besloten in Catsop een 30km zone in te stellen. Het conceptvoorstel ligt nog tot 1 september 2004 bij het infocentrum ter inzage.

Op 25 augustus organiseren we een inloopavond. Tijdens deze avond willen we graag uw vragen persoonlijk beantwoorden. Tussen 19.00 en 21.00 uur bent u van harte welkom op het gemeentehuis.

Om iedereen de kans te geven zijn vragen te stellen, verzoeken wij u niet allemaal om 19.00 uur te komen zodat u niet lang hoeft te wachten. Wij geven geen algemene inleiding maar gaan in op ieders specifieke vragen en kiezen op die manier voor een persoonlijke benadering. Wij hopen dat u dit op prijs stelt.

Heeft u na de uitleg nog uw bedenkingen bij de voorstellen, dan kunt u dit laten notuleren. Alle opmerkingen worden meegenomen in de definitieve plannen. De verkeersdeskundige geeft in een verslag aan welke opmerkingen wel en welke niet meegenomen zijn en ook waarom dit gebeurd is. Voor het ontvangen van dit verslag kunt u uw naam en adres op de avond achter laten.