LENSINK VAN BERKEL COMM.



Tweede groep Casemanagers ontvangt post-HBO diploma

Amstelveen, 18 augustus 2004
Woensdag 25 augustus zullen negen kersverse casemanagers hun diploma van de post-HBO Registeropleiding Casemanagement ontvangen. Zij hebben een intensieve opleiding van een jaar gevolgd met als kernbegrippen wetgeving, verzuimregie en schadelastbeheersing. De opleiding sluit naadloos aan op de wens van ministers De Geus en Hoogervorst naar meer HBO-opgeleide casemanagers. Het is de tweede groep studenten die deze opleiding volledig heeft afgerond. Studenten komen uit alle branches en hebben diverse achtergronden.

Coördinator Marco de Zeeuw toont zich zeer tevreden over deze groep afgestudeerden en over de direct meetbare toegevoegde waarde van de opleiding: 'Het vak Casemanagement heeft zich verder ontwikkeld richting schadelastbeheersing. In de praktijk heeft dit concept zich inmiddels ruimschoots bewezen. Door een strakke regie op alle verzuimprocessen en van de interne en externe betrokken partijen, is de verzuim- en WAO-instroom sterk gereduceerd en daarmee is voor werkgevers nu al een fikse schadelast voorkomen'.


-Einde-

Afzender van dit persbericht is Mercer Human Resource Consulting Mercer Human Resource Consulting is een van 's werelds grootste adviesbureaus en werkt aan het optimaliseren van de werkgever-werknemersrelaties bij haar klanten. Wereldwijd heeft Mercer meer dan 13.000 werknemers in 40 landen in dienst. Mercer is onderdeel van Mercer Inc., een volledige dochteronderneming van Marsh and McLennan Companies, Inc., die aan de beurzen van New York, Chicago, Pacific (San Francisco) en Londen staat genoteerd (tikkersymbool: MMC). Website: www.mercerHR.com

Contactpersoon
Marco de Zeeuw, opleidingscoördinator, 026 442 2611 of www.mercerhr.nl/opleidingen.
Marique Heydeman, Externe Communicatie, tel 020 431 3784, marketingnl@mercer.com