Gemeente Rotterdam

24 augustus 2004

Persuitnodiging

Staatssecretaris Karien van Gennip (Economische Zaken) en wethouder Wim van Sluis (Haven, Economie, Werkgelegenheid en Milieu) reiken morgen om 11.30 uur opleidingscertificaten uit aan enkele net aangestelde medewerkers van het bedrijf ECT. De medewerkers behoren tot de eersten van een groep van circa tweehonderd werknemers die ECT de komende tijd aanneemt vanwege de groei in de containeroverslag.

De ontmoeting met de nieuwe medewerkers vindt plaats in het kader van een werkbezoek van Van Gennip aan de Rotterdamse haven. Het bezoek start met een ontvangst bij de Verkeerscentrale in Hoek van Holland, waarna de oversteek per RPA-patrouilleboot plaatsvindt naar de ECT Delta Terminal. Hier zal ondermeer gesproken worden met vertegenwoordigers van verschillende branches uit het havenbedrijfsleven over het industriebeleid en de CO2/emissiehandel. Het werkbezoek eindigt om 13.30 uur.

De uitreiking vindt plaats op de ECT Delta Terminal, havennummer 8200. Journalisten die hierbij aanwezig willen zijn, kunnen zich met legitimatie melden bij de loge van de Delta Terminal.

noot voor de redactie/