Gemeente Maastricht

Bericht uit Maastricht (week 35 / 2004)

logo bericht uit maastricht

Afbeelding St. Servaasbrug
Werkzaamheden St. Servaasbrug

In verband met werkzaamheden is de Sint Servaasbrug alleen toegankelijk voor voetgangers en fietsers. De werkzaamheden duren tot half oktober. Bromfietsverkeer wordt omgeleid.

dotline

Afbeelding koopzondagen
Koopzondagen

Op 29 augustus en 5 september zijn de winkels in de binnenstad open van 12.00 tot 17.00 uur. 5 september is de Euregionale koopzondag: Shopping+. U kunt dan het winkelen combineren met het bijwonen van diverse optredens en exposities in de stad.

dotline

Afbeelding rioleringsput
Reiniging rioleringsputten

De gemeente is weer begonnen met het reinigen van de rioleringsputten. Zorg dat de putten in uw buurt goed bereikbaar zijn. Parkeer dus niet uw auto bovenop een put.

> Maastricht Europe
> Basisscholen van Limmel en Nazareth samen verder > Intrekken drank- en horecawetvergunning
> Brandweer oefent met groot watertransport
> Vergunningen terrassen en uitstallingen
> Bekendmakingen 25 augustus 2004

Werkzaamheden St. Servaasbrug

graphic servaasbrug In het kader van de herinrichting van het kernwinkelgebied wordt ook het hefbaar deel van de Sint Servaasbrug aangepakt. Deze week zijn de werkzaamheden begonnen. De Sint Servaasbrug is geheel afgesloten voor alle doorgaande gemotoriseerde verkeer. Voor voetgangers en fietsers is er een loopstrook beschikbaar zijn. De werkzaamheden duren tot medio oktober 2004.

Voor het bromfietsverkeer is een alternatieve route ingesteld. Bromfietsers richting Wyck worden omgeleid via de Kesselskade en Wilhelminabrug. Bromfietsers richting City worden omgeleid via de Oeverwal, Sint Maartenslaan en Wilhelminabrug.


Voor meer inhoudelijke informatie en voor de inzage van stukken en plannen: GemeenteLoket

 Zie het origineel