MEDINOVA
http://www.medinova.com

Samenwerking Rijnzicht Oogkliniek en MediNova

MediNova is op het gebied van refractiechirurgie een strategisch samenwerkingsverband aangegaan met Rijnzicht Oogkliniek in Oegstgeest. MediNova biedt voor haar cliënten reeds implantlens chirurgie, maar beschikte nog niet over de mogelijkheden voor laserchirurgie. Met deze techniek is het mogelijk om mensen van het dragen van een bril of contactlenzen te ontlasten. MediNova bewerkstelligt op deze wijze een strategische uitbreiding van haar oogheelkundige positie in de Nederlandse markt en brengt daarmee haar klinieken onder de aandacht van een cliëntengroep die ze voorheen niet met ooglaser ingrepen kon bedienen.

Rijnzicht Oogkliniek is een toonaangevende kliniek op het gebied van ooglaser techniek en staat onder leiding van Lucas Hubrecht. 'Wij zijn blij dat MediNova ons ziet als een goede samenwerkingspartner voor de refractiechirurgie', zegt hij in een korte reactie. 'Het is een kliniek met gerichte aandacht voor en kennis van algemene oogheelkundige zorg en net als wij een partij die hierin electieve zorg wil kunnen aanbieden. Bovendien hanteert MediNova dezelfde uitgangspunten in kwaliteit en in de persoonlijke benadering van cliënten'.

'Onze oogartsen werken niet uitsluitend in Rijnzicht Oogkliniek, maar ook op de oogheelkundige afdelingen van algemene ziekenhuizen in de Leidsche regio. Dit garandeert dat zij altijd over de volle breedte op de hoogte blijven van actuele oogheelkundige ontwikkelingen en dus optimale zorg kunnen bieden'.

Voorlichting en veiligheid gaan bij Rijnzicht Oogkliniek voor alles. De oogartsen informeren de cliënten altijd uitvoerig over de mogelijkheden en de mogelijke risico's van refractiechirurgie. Om die reden hanteren zij enkelvoudige laserbehandeling als verantwoord uitgangspunt.

MediNova is het eerste netwerk van dagklinieken in Nederland. MediNova stelt de cliënt centraal en biedt deze persoonlijke aandacht en een optimale service. Ongeacht of het om verzekerde of onverzekerde zorg gaat, kan iedereen bij MediNova terecht. Zonder wachtlijsten, maar met de modernste apparatuur, een klantvriendelijke houding, een professionele uitstraling en een hoge mate van efficiency.

MediNova bestaat uit de volgende drie centra:

- Klein Rosendael, gespecialiseerd in algemene chirurgie, orthopaedie en
plastische chirurgie

- OMC Haarlem, gespecialiseerd in oogheelkunde
- Zestienhoven, gespecialiseerd in algemene chirurgie, orthopaedie en
plastische chirurgie

MediNova is lid van de Nederlandse Raad voor Particuliere Klinieken.

Voor meer informatie (