Politie Zuid-Holland-Zuid

25/08 Hoeksche Waard

25-08-2004 - Persberichten District III

BRAND
s-GRAVENDEEL Een keuken van een woning is uitgebrand. De rest van het huis aan de Vezelstraat in s-Gravendeel liep schade op door rook en roet. Het vuur ontstond op dinsdagmiddag 24 augustus 2004. De vermoedelijke oorzaak is oververhitting van de droger. De brandweer haalde drie bewoners uit het pand evenals vijf huisdieren. De dierenambulance nam de twee honden en drie katten mee. Er raakte niemand gewond.

SCHUUR
NIEUW-BEIJERLAND Brand heeft schade aangericht aan een losstaande schuur. De brand begon op dinsdagmiddag 24 augustus 2004. In de schuur van een woning aan de Zuidzijdsedijk in Nieuw-Beijerland stond een aantal witgoedapparaten. Waarschijnlijk begon de brand bij een droger. De 58-jarige bewoner was bezig met reparatie van dit apparaat. Op het moment dat de man was gaan eten begon de brand.

SNELHEIDSCONTROLE
ZUID-BEIJERLAND Bij een snelheidcontrole op de Molendijk zijn op 24 augustus tussen 09.30 en 12.30 uur 27 bekeuringen uitgeschreven. In totaal werden 195 weggebruikers op hun snelheid gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 72 km/uur, waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.