Kenniscentrum voor uiterlijke verzorging (KOC)

Looking Good Magazine

LookingGood Magazine, een nieuwe uitgave gebaseerd op het televisieprogramma, maar dat is lang niet alles. Deze gloednieuwe glossy biedt meer! Het magazine verschijnt vier keer per jaar en staat boordevol tips en trends op het gebied van kleding, haar en verzorging. Met reportages, interviews met bekende Nederlanders, makeovers met onbekende Nederlanders, veel fraaie foto's, een blik achter de schermen van het programma, een column van Mariska en steeds een prijsvraag met opmerkelijke prijzen, bijvoorbeeld: win je eigen metamorfose!

In september ligt het eerste nummer in de winkels. De primaire doelgroep zijn vrouwen van 20 tot 34 jaar; stijl en uitstraling van het blad worden op hen gericht. De secundaire doelgroep richt zich zowel op de jongere lezers van 15-19 jaar als de vrouw van 35-49 jaar.

LookingGood, gepresenteerd door Mariska Hulscher, is een van de best bekeken programma's van RTL4. Het mode-en stylingprogramma gaat vanaf september het derde seizoen in. De laatste trends op het gebied van kapsels en mode, styling en modeaccessoires passeren wekelijks de revue, waarbij vooral de talrijke en treffende make-overs onverminderd populair zijn: Leuk en leerzaam tegelijk.