Ingezonden persbericht


Filemaker Work Requests stroomlijnt opdrachtverwerking

Kant-en-klare FileMaker-toepassing voor aanmaak en volgen werkopdrachten

Utrecht, 25 augustus 2004 - FileMaker brengt nog een kant-en-klare FileMaker-toepassing voor veelvoorkomende bedrijfstaken op de markt, FileMaker Work Requests, voor de stroomlijning van de opdrachtverwerking. Eerder bracht FileMaker al toepassingen ter ondersteuning van projectbeheer (FileMaker Tasks) en de agendavoering van bedrijven (FileMaker Meetings).

FileMaker Works Requests is een toepassing voor het stroomlijnen van de opdrachtverwerking van bedrijven, van de oorspronkelijke opdracht tot de uitvoer aan toe. De FileMaker-toepassing automatiseert de opdrachtverwerking en brengt alle betreffende informatie samen in één centrale toepassingen, zodat iedere medewerker inzage heeft in de voortgang. Zo wordt het aantal telefoontjes, gegevensinvoer en papierwerk tot een minimum beperkt. De toepassing is met name bestemd voor bedrijven waar opdrachten in meer afdelingen worden verwerkt.

"Bedrijven verwerken jaarlijks vaak honderden of zelfs duizenden opdrachten, wat duidelijk van invloed is op de productiviteit van de onderneming", zegt John Dasher, directeur business development en nieuwe producten, FileMaker, Inc. "FileMaker Work Requests is een kant-en-klare toepassing die de werkuitvoering stroomlijnt."

FileMaker Work Requests
FileMaker Works Requests is een kant-en-klare toepassing voor het beheer van werkopdrachten, voor het eenvoudig aanmaken van opdrachten, de bewaking van de voortgang en de verslaglegging. Deze functies van de toepassing zijn naar voorkeur aan te passen. Daarnaast kent FileMaker Works Requests verschillende toegangsprivileges, herbruikbare sjablonen en handige hulpmiddelen om de afhandeling van opdrachten te verbeteren.

Overige kenmerken van FileMaker Work Requests:

- Interne opdrachtgevers, uitvoerenden en leidinggevenden hebben toegang tot een-en-dezelfde informatielocatie voor het ophalen, goedkeuren en volgen van werkopdrachten. Dankzij een zoeksysteem hebben leidinggevenden onmiddellijk toegang tot alle informatie omtrent de werkopdracht en zo inzage in de begrote en werkelijke kosten, uren, levertermijnen en voortgang.
- Productieverhogende emailsjablonen voor accurate samenwerking van de betrokken medewerkers.
- De toepassing profiteert van de mogelijkheden die het onderliggende FileMaker Pro 7 biedt, zoals aanpassingsmogelijkheden, gedeeld gebruik over het internet, in- en uitvoer van verscheidene bestandsformaten en ondersteuning van zowel Microsoft- als Apple-besturingssystemen.

Prijzen, beschikbaarheid en systeemvereisten
FileMaker Work Requests is per direct in de Benelux beschikbaar. De toepassing kan in de FileMaker-webwinkel op het internet worden opgehaald, of op cd-rom worden besteld (www.filemaker.nl/store). De prijs van FileMaker Works Requests bedraagt ¤ 109,00 (exclusief btw) voor de cd-rom en ¤ 99,00 voor de internetversie. Een licentieprogramma is beschikbaar.

Voorafgaande installatie van FileMaker Pro 7 is een vereiste. FileMaker Work Requests werkt met zowel Microsoft Windows XP als Apple's Mac OS X 10.2.8 en hoger. De benodigde beeldresolutie is 1024 bij 768 beeldpunten.

Meer informatie over FileMaker Work Requests is te vinden op http://www.filemaker.nl/applications/.

FileMaker
FileMaker is de toonaangevende leverancier van werkgroepdatabases. Bedrijven, overheden, scholen en universiteiten, gebruiken FileMaker voor het beheren van relaties, projecten, beeldmateriaal en ander informatie. De veelbekroonde FileMaker-software combineert de kracht van een relationele database met snelle en pasklare mogelijkheden voor web-publishing en een legendarisch gebruiksgemak. FileMaker is de databasesoftwaredivisie van Apple Computer. Meer informatie: www.filemaker.nl.

Meer informatie en testversies:
FileMaker Benelux
Ive Defaix
ive@smp.nl
t: (030) 241 33 23

PublieksWerk
Marije Verdouw
marije@publiekswerk.nl
t: (020) 486 21 39