Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

SAMEN PUNTEN SCOREN OP DE GREEN.

ONE2GETHER LANCEERT SINGLE GOLFREIZEN NAAR TURKIJE

Amsterdam, augustus 2004. One2gether Travel - dé internettouroperator voor singles - lanceert een nieuw product: de achtdaagse Single Golf Reis. Speciaal voor golfliefhebbers worden vijfsterren all-inclusive reizen naar de Turkse Riviera georganiseerd, geschikt voor zowel gevorderden als beginners. De Turkse badplaats Belek, uitvalsbasis van deze reis, biedt behalve prachtige golfbanen kilometers lange stranden, interessante bezienswaardig-heden en een bruisend nachtleven - kortom: alle ingrediënten voor een heerlijke, onbezorgde (golf)vakantie.

Golf en meer
One2gether organiseert dit jaar twee achtdaagse Single Golfreizen; van 9-16 oktober en van 13-20 november. Terwijl de ervaren golfers werken aan hun handicap, kunnen de golfers-to-be een clinic volgen om de basisbeginselen onder de knie te krijgen. Even een dagje niet golfen? Geniet lui op het strand, struin rond door Belek of bezoek de bezienswaardigheden in de omgeving. Bij alle reizen van One2gether geldt namelijk: alles kan, niets hoeft.

Aan de slag.
De vier golfbanen - waar gevorderde spelers zelfstandig aan de 'slag' kunnen - zijn aangelegd in een bos van eucalyptus- en naaldbomen aan de voet van het Taurusgebergte en horen bij de uitgebreide faciliteiten van het Sirene Golf Hotel. De banen zijn van ongekend niveau en een uitdaging voor zelfs de meest ervaren golfer. Er is personeel beschikbaar om starttijden te reserveren en op de baan alle mogelijke service en assistentie te verlenen. En ook het hotel zelf heeft veel te bieden: van sauna, hamam, riante buitenzwembaden en fitnessfaciliteiten tot à la carte restaurants, bars en een openlucht discotheek - gebruik van al deze faciliteiten is onderdeel van de 'ultra' all-inclusive formule van deze reis.

Nieuwe ideeën, nieuwe reizen
"Met deze Single Golfreis is er eindelijk een vakantie voor single golfers; in competitie spelen, clinics volgen of lekker aan het strand liggen - alles kan! We staan altijd open voor nieuwe ideeën, om voor elke single en alleen reizende de perfecte vakantie aan te kunnen bieden. Zo organiseren we ook reizen voor alleenstaande ouders en hun kinderen en vakanties voor alleenstaande senioren. Heerlijk op reis, op informele wijze begeleid door One2gether," aldus Angèle Witlox-Verstijnen van One2gether.

Zie voor meer informatie en/ of reserveringen www.one2gether.nl of bel 013-511 22 06.